Tot el que necessites per anar al teatre

La nina del cap pelat

La nina del cap pelat

La Nina se sent diferent de les altres andròmines perquè no té cabells i això la impulsarà a iniciar un viatge a la recerca d’uns cabells pel seu cap pelat.

En un carro ple d’andròmines viu la Nina del Cap Pelat. La Nina se sent diferent de les altres andròmines perquè no té cabells i això la impulsarà a iniciar un viatge a la recerca d’uns cabells pel seu cap pelat. Durant el trajecte s’anirà trobant amb personatges que li mostraran les seves particularitats, allò que els fa especials, com: El Gegant del Pi; la Lluna la Pruna; el Sol Solet; el Patufet o el Cargol Treu banya.

 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Mario Ronsano

    “La nina del cap pelat” es una imprescindible obra para disfrutar en familia, llevar a los niños para que vean el buen hacer de los títeres de la mano de esta joven compañía y de estas maravillosas titiriteras. Pero no solamente la dulce historia que nos cuentan agradará a niños, sino que si eres un amante del teatro y tienes un hueco para los títeres, acude a ver esta producción de Engruna Teatre.

    21/10/2013