Tot el que necessites per anar al teatre

La innombrable: Visions del límit

Dos indígenes enfront de l’abisme. Una frontera que separa el món real de l’utòpic. Una vella fortalesa enclaustrada en el temps. Una píndola capaç d’alliberar els cossos. Un passat confrontat en el present. Tres veus que es busquen. La Innombrable us convida a endinsar-vos en sis universos que franquegen diversos límits.

Lectura dramatitzada i posada en escena de peces sorgides del laboratori de dramatúrgia Utopia, desenvolupat pel grup d’investigació i escriptura teatral La Innombrable amb el suport de la Sala Beckett.

La Innombrable inicia el seu viatge per les utopies a principis d’octubre de 2014. Durant aquests mesos ha anat passant per diferents etapes. Va començar amb la lectura i l’anàlisi de textos que qüestionaven el concepte d’utopia i les seves diferents realitzacions, per explorar més tard, mitjançant la creació de petites peces, les seves possibilitats dramàtiques. En aquest procés, La Innombrable es va topar amb elements com “frontera”, “límit” i “territori”, inherents a la proposta utòpica. El resultat que aquí presentem és fruit d’aquesta exploració: un joc constant entre endins, enfora i el límit que els separa.

DIA 8

Orbayu

Text: Aida Rivas Moreno

Direcció: Sandra Amade

Intèrprets: Aida Rivas Moreno, Antonio Carrasco i Dídac Rodríguez

El Pablo ha perdut un company. La Lucía fa temps que va perdre un pare. El Luis va perdre diverses batalles. Tres veus que ens parlen de la lluita, de l’amor i de l’absència. Tres personatges que conflueixen en l’orbayu. Aquella fina pluja que ens va mullant lentament dins i fora dels cossos.

La fortaleza

Text i direcció: Dionisio Sánchez

Intèrprets: María Ramírez, Nico Bassó, Paulina Fariza i Antonio Carrasco

La fortalesa és l’últim reducte d’una guerra antiga en la qual van cremar tots els palaus. En el seu jardí exterior, una parella de vells menja eternament sobre una taula parada per sopar. En el seu interior, dos joves servents esperen amb impaciència el compliment del seu futur.

Polls

Text i direcció: Roger Danès

Intèrprets: Albert Rodon i Xesco Palacín

Dos indígenes es refugien en una cova tot fugint de la seva lluita contra els posseïts pels polls. Allà dins, en la obscuritat, un d’ells comença a veure un món més enllà del que coneixen, un món que a ell li sembla increïble. L’altre, en canvi, tan sols hi veu un barranc insondable… i comença a sospitar que el seu company ha estat posseït pels polls.

 

 

DIA 9

Relatos ajenos

Text i direcció: Laura Mihon

Intèrprets: Aida Rivas Moreno, Laura Alejandro i Ferran Lahoz

El desembre de 1989 un aixecament popular va acabar amb una de les dictadures més dures d’Europa de l’Est. 25 anys després, dues històries parlen de la memòria, la identitat i els somnis: una jove relata un esdeveniment que mai va viure; una parella tem endinsar-se en el relat del seu passat.

Fantome

Text i direcció: Oscar Segura Estrella

Intèrprets: Neus Planagumà i Oscar Segura Estrella

A vegades, la por fa de nosaltres alguna cosa que no som; a vegades, els sentits ens enceguen; a vegades, el cos és presoner de la terra. Una dosi de FANTOME t’alleuja; dues t’alliberen per sempre.

Horizontes utópicos

Text: Helena López

Direcció: Sandra Amade i Helena López

Intèrprets: Alfons Nieto, Dídac Rodríguez, Marc Joy, Joan Scufesis i Montse Barcon

Una frontera separa el món que coneixem de la utopia. Enmig, els “eslabons” fronterers cerquen respostes i un sentit a la realitat que els envolta. Hi ha horitzons utòpics cap on avançar o hem perdut la capacitat d’imaginar i crear mons millors?


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració