Tot el que necessites per anar al teatre

La gent

L’actual situació de descontent i tensió social obliga a reflexionar sobre el públic i la capacitat del grup per transformar la seva realitat. El malestar col·lectiu, el sentiment d’impotència i indignació davant situacions d’injustícia social empeny a la gent a buscar el seu espai en estructures cíviques que li ofereixen la possibilitat d’expressar-se en públic i fer-se visible. La gent és tota una experiència grupal que qüestiona amb humor i sense benevolència el concepte mateix de participació, una reivindicació massa important com para no prendre-la de debò.

SINOPSI

Quina gent? Doncs la gent. Però qui és la gent?

He rebut un mail informant-me d’una reunió. El col·lectiu del què forme part em convoca a la participació. Apunte a la meua agenda el dia, l’hora, l’adreça exacta. En llegir el mail he pensat que no tinc moltes d’assistir-hi. Pense que serà una pèdua de temps. Tot just abans de passar a una altra cosa pense que potser esta vegada serà defenent.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

El millor de FiraTàrrega que es podrà veure a Barcelona

El millor de FiraTàrrega que es podrà veure a Barcelona

14 setembre 2015

Fira Tàrrega no és només un festival de teatre. Ho diuen les guixetes de la Plaça del Carme; no s’hi compren entrades, sinó experiències. I és que a la capital de l’Urgell s’hi va a viure el teatre. A implicar-s’hi. Les obres interpel·len l’espectador, el fan entrar de ple i sovint el fan sortir amb l’estómac regirat, el cor encongit, un debat encès, o l’emoció a flor de pell. S’ha dit i repetit, així que no hi insistirem, però tampoc passarem per alt que molts dels espectacles que es fan a la Fira, rarament es poden veure a Barcelona. És per això que us hem preparat una selecció amb els espectacles que es podran veure aquesta temporada per tal que no us els perdeu:

Llegir més... tb