Tot el que necessites per anar al teatre

La gent

L’actual situació de descontent i tensió social obliga a reflexionar sobre el públic i la capacitat del grup per transformar la seva realitat. El malestar col·lectiu, el sentiment d’impotència i indignació davant situacions d’injustícia social empeny a la gent a buscar el seu espai en estructures cíviques que li ofereixen la possibilitat d’expressar-se en públic i fer-se visible. La gent és tota una experiència grupal que qüestiona amb humor i sense benevolència el concepte mateix de participació, una reivindicació massa important com para no prendre-la de debò.

SINOPSI

Quina gent? Doncs la gent. Però qui és la gent?

He rebut un mail informant-me d’una reunió. El col·lectiu del què forme part em convoca a la participació. Apunte a la meua agenda el dia, l’hora, l’adreça exacta. En llegir el mail he pensat que no tinc moltes d’assistir-hi. Pense que serà una pèdua de temps. Tot just abans de passar a una altra cosa pense que potser esta vegada serà defenent.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El millor de FiraTàrrega que es podrà veure a Barcelona

El millor de FiraTàrrega que es podrà veure a Barcelona

14 setembre 2015

Fira Tàrrega no és només un festival de teatre. Ho diuen les guixetes de la Plaça del Carme; no s’hi compren entrades, sinó experiències. I és que a la capital […]