Tot el que necessites per anar al teatre

K. Danse: Monster

K. Danse: Monster

Monster és un espectacle que combina dansa contemporània i arts digitals, basat en una re escriptura de la novel·la “La casa de Asterion” de Jorge Luis Borges (inspirada pel mite del Minotaure) i que acull la Sala Hiroshima.

LA COMPANYIA

La creació coreogràfica de la companyia K. Danse desenvolupa un llenguatge de moviment contemporani a través de la confrontació dialèctica entre el cos físic (viscut, experimentat) i el cos visual (vist, virtual).
Els seus espectacles qüestionen les fronteres entre la ficció i la realitat, la construcció social del cos, i les estructures psicològiques en les relacions humanes.

K. Danse està interessada en l’impacte de la tecnologia digital sobre la societat. Més de 45 obres han estat coreografiades per la companyia, amb gires a França, Europa, Nord i Sud Amèrica, Amèrica Central, Mèxic, Marroc, Pakistan, Índia, etc.)

Aquest espectacle forma part del Cicle fenomens, en col·laboració amb l’Espai Erre.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La Sala Atrium i la Sala Hiroshima aposten per les noves autories internacionals

La Sala Atrium i la Sala Hiroshima aposten per les noves autories internacionals

16 setembre 2015

Les propostes internacionals destaquen en la programació que han presentat per aquest curs teatral la Sala Atrium i la Sala Hiroshima, dos espais que van néixer ja amb la intenció, […]