Tot el que necessites per anar al teatre

Judith Tobella: A New Life

Amb A New Life, Judith Tobella presenta el seu primer concert en solitari i interpreta cançons del teatre musical que han interferit en la seva trajectòria artística. Amb un predomini de música de Shönberg (Miss Saigon, Los Miserables), contempla també musicals com Spring Awakening, If/Then, Dear Evan Hansen, Mar i Cel, Songs for a New World, Wild Party, Chorus Line etc., cançons dels quals es representaran amb la col·laboració dels artistes convidats (Laura Daza, Marc Flynn, Sylvia Parejo, Manu Pilas).


Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    A NEW LIFE Teatre Eòlia: concert de musicals de JUDITH TOBELLA, molt ben acompanyada (Daza, Flynn, Parejo…). Peces molt conegudes, d’altres no tant (per mi), amb diferents registres, alguns nervis que van fer més íntim el concert, duets i JT que, com els grans, brillava encara més a les peces que requerien també interpretació, fos còmica o dramática. En definitiva, tot un plaer. No en va fa temps que segueixo la seva trajectòria (5inc, Fang i setge, Don Juan….). És d’aquelles intèrprets amb talent i formació, que transmet quelcom, t’atrapa amb el seu treball.
    L’unica pega (habitual): fotògrafs a primera fila, tota l’obra amb centenars de cliks cliks. Sé la promoció que aporten però podrien concentrar les fotos a l’inici i després deixar que gaudim els que hem pagat una entrada. Ara, res va minvar el que ens va oferir la Judith.

    08/03/2018