Tot el que necessites per anar al teatre

Jornada Inaugural Quinzena Dansa Metropolitana 2020

Jornada Inaugural Quinzena Dansa Metropolitana 2020

Aquest 2020 la inauguració de la Quinzena de Dansa Metropolitana serà un recorregut itinerant ben a prop del mar. Es podrà gaudir d’una selecció de propostes que van des de la performance fins a la dansa aèria passant pel claqué, el flamenc, la dansa contemporània, les danses urbanes i la dansa tradicional, tot des d’una mirada contemporània. L’itinerari ha estat comissionat per l’equip del Centre Cívic Barceloneta, un espai compromès amb la dansa des de fa molts anys.

Aquest recorregut estarà acompanyat per la Sarah Anglada i en Pere Joseph, de l’extravagant companyia Los Moñekos, juntament amb l’irreverent Jorge Albuerne. Uns mestres de cerimònia excepcionals per passejar plegats pel barri i descobrir els diferents espectacles d’aquesta jornada inaugural.

Començarem amb un diàleg rítmic creat per a aquesta ocasió entre el Pol Jiménez i l’Anna Llombart, dos artistes que investiguen el moviment des del flamenc i el claqué, respectivament. I el seguiran Underneath, de Lali Ayguadé, i Topa, de Brodas Bros i Kukai Dantza.

El fi de festa el protagonitzarà la companyia Sacude amb el seu espectacle de dansa aèria Euforia . I al final es podrà gaudir d’un aperitiu gratuït escoltant la selecció musical de Dj MBODJ.

 

11.30 h
Inici del recorregut
Los Moñekos i Jorge Albuerne
Aquí podràs recollir el teu tiquet aperitiu gratuït!
Davant del Centre Cívic Barceloneta

11.45 h
Creació ex profeso
Pol Jiménez i Anna Llombart
Parc de la Barceloneta

12 h
Underneath
Cia. Lali Ayguadé
Parc de la Barceloneta

12.15 h
Topa
Brodas Bros i Kukai Dantza
Parc de la Barceloneta

12.35 h
Euforia
Sacude
Parc de la Barceloneta

13 h
Aperitiu amb la complicitat de la Guingueta de Proa a la Mar (Pla comunitari de la Barceloneta) amb els sons d’Àfrica Moment DJ MBODJ
Parc de la Barceloneta

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració