Tot el que necessites per anar al teatre

IT Dansa: Naked thoughts, Sechs Tänze, WHIM

IT Dansa: Naked thoughts, Sechs Tänze, WHIM

IT Dansa, la comanyia de dansa jove de l’Institut del Teatre, presenta una sessió amb tres peces curtes de dansa, Naked thoughts, Sechs Tänze i WHIM, destinades a tots els públics.

SINOPSIS

Naked thoughts és energia, dinamisme i tècnica. Vuit ballarins emprenen un viatge gràcies al moviment i els sentiments, a vegades complicats, perillosos, tendres i ambigus. La creació de Bonachela està inspirada en les ciberpoesies de l’artista Ainize Txopitea.

Sechs Tänze és diversió i mort amb un humor negre ben esmolat que mostra la relativitat dels valors. Les sis danses alemanyes revelen l’habilitat de Mozart per reaccionar davant les circumstàncies adverses amb un esclat de poesia de l’absurd.

WHIM és una peça sobre com, externament, hem de mantenir el seny, fins i tot quan ens estem tornant bojos per dins. Ekman convida a fer un viatge a les emocions humanes mitjançant una diversitat de situacions inspirades en la vida.

 

IT Dansa Jove Companyia de l’Institut del Teatre és un projecte creat el 1996 per l’ Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, la direcció artística del qual és a càrrec de Catherine Allard, formada com a ballarina al Nederlands Dans Theater i a la Compañía Nacional de Danza.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració