Tot el que necessites per anar al teatre

Incisions: Anatomia pública / Troubles du rythme / Syndrome amnésique avec fabulations

Incisions: Anatomia pública / Troubles du rythme / Syndrome amnésique avec fabulations

Tomeo Vergés aplega en un tríptic els seus estudis sobre la repetició i la descomposició del moviment. S’inspira en la seva història familiar, concretament en una àvia que va viure un estrany ménage à trois després del retorn tardà del seu primer marit acabada la guerra, però també en els films del cineasta Martin Arnold, que fa pel·lícules a partir de seqüències recuperades. Del vodevil experimental al somni recurrent, totes tres peces s’interroguen sobre els mecanismes del nostre insconscient.

Calendari de les funcions:

8 de juliol Anatomia pública (19 h) i Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)
9 de juliol: Troubles du rythme (19 h) i Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)
10 de juliol: Syndrome amnésique avec fabulations (20.30 h)

Anatomia pública

Què s’amaga sota la superfície aparent dels nostres actes? Com un escalpel que obre la carn i deixa al descobert les vísceres, la desconstrucció i la descomposició del moviment del cos revelen els estrats i les capes que componen les nostres accions.A partir d’elements autobiogràfics i inspirat en els films de Martin Arnold, fets de sobresalts, convulsions i curtcircuits, Anatomia pública és un treball sobre la descomposició del gest. Peça de rellotgeria i conte histèric, l’espectacle s’interroga sobre els mecanismes que operen sobre el nostre inconscient. Un vodevil experimental on es combinen les rareses, l’humor i la crueltat.

Troubles du rythme

Una peça inspirada en una escena domèstica que es va repetint aplicant-li  procediments cinematogràfics: ralentí, acceleració, marxa enrere, dessincronització… Els canvis de velocitat i ritme ens permetran veure allò que habitualment se’ns escapa mentre l’escena es converteix en burlesca, dramàtica o fantàstica.

Syndrome amnésique avec fabulations

La darrera peça del tríptic s’interessa per la repetició. En una escena que constantment torna a començar un cop i un altre, quatre homes inventen una multiplicitat de duets, canvis de rols i desdoblaments de personatges per parlar-nos sobre l’inconscient. Un somni recurrent la interpretació del qual ens submergeix en els misteris del món oníric.

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració