Tot el que necessites per anar al teatre

HOP Festival: Synecdoche + COMA + Gaou

HOP Festival: Synecdoche + COMA + Gaou

TENTACLE TRIBE + CIA IN-MOTUS + LA MER NOIRE presenta Synecdoche + COMA + Gaou.

Sinopsi

TENTACLE TRIBE

Synecdoche

A partir del seu ampli àmbit d’experiència en la dansa, els cofundadors Emmanuelle Lê Phan i Elon Höglund creen un hip-hop conceptual amb un gir contemporani, alhora que combinen influències orgàniques de les criatures terrenals. L’aliança creativa canadenc-sueca experimenta amb una associació complexa, una musicalitat refinada i una dosi saturada de coreografies físiques. Tot i que han treballat junts des del 2005, no va ser fins al 2012 que es va formar Tentacle Tribe quan van realitzar la seva primera col·laboració coreografiada per al Cirque Du Soleil. La primera peça completa, Nobody Likes a Pixelated Squid, es va veure a més de 45 ciutats internacionals.

CIA IN-motus

COMA

Extracte de la peça de llarga durada COMA, que està en procés de creació. COMA ens trasllada amb força a un lloc fictici mogut per la necessitat d’explicar diverses mancances i urgències del món contemporani. Cinc ballarins busquen la manera de connectar amb les seves pròpies emocions, amb un entorn que imposa ser una distòpia però que reclama ser onirisme i honestedat.

IN-motus és una companyia de dansa dirigida per Diego Sinniger, que proposa aprofundir en l’exploració emocional mitjançant el cos. Les seves són propostes que creen interseccions i bretxes per crear preguntes que replantegen les nostres realitats.

LA MER NOIRE

Gaou

Gaou és qui deixa la seva terra natal per a explorar el món. Desarrelat, estrident, maldestre i nostàlgic, el Gaou és un personatge que fa riure i fa plorar. Des del teatre gestual, les danses urbanes africanes i la força del krump la companyia desenvolupa una història còmica i tràgica que colpeja a l’espectador, convidant-lo a una reflexió sobre qui som i sobre la fragilitat de l’ésser humà. Mostra la dualitat del Gaou i de cadascú de nosaltres, la il·lusió i la tristor, la seva humanitat sense filtres ni màscares.

La companyia es va crear el novembre de 2014 al Senegal; els seus membres col·laboren en donar a conèixer les dinàmiques creatives que es donen a l’Àfrica a partir dels seus bagatges i experiències professionals. Com a companyia promouen la creació, la formació i la transmissió així com el desenvolupament d’accions culturals adreçades a la difusió de la cultura urbana a l’Àfrica. La companyia va guanyar l’edició 2016 del Hip Hop Games Concept. Entre les diferents tècniques dominen la dansa afro-moderna, el krump, el hip hop, el house dance, el krumping, el breaking i les danses tradicionals africanes.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració