Haa Collective: Picaderø

A partir de 16,00€
Comprar Entrades

Picaderø és una experiència transdiciplinar que combina els llenguatges tradicionals amb els contemporanis i es desenvolupa en un escenari mòbil inspirat en la forma i el moviment d’una baldufa. Aquest element és alhora instrument musical en el qual tant l’artista sonor com els performers interactuen. La peça parla del constant desafiament entre l’essència salvatge i l’animal domesticat, de la recerca de l’equilibri en la inestabilitat. És l’acceptació dels límits per trobar la llibertat.

Haa Collective és un grup d’artistes i creadors que comparteixen el desig d’explorar camins transdisciplinaris que els desvinculin dels patrons establerts. L’integren Ingrid Esperanza, artista circense, performer i creadora centrada en la investigació del moviment i l’exploració de llenguatges híbrids; Pau Portabella, director d’escena i dramaturg; Jan Benz i Steffen Lohrey productors, creadors, compositors i dissenyadors de so; Betty Cau, artista plàstica que s’inspira en el canvi i l’adaptació; Teresa Valenzuela, coreògrafa, actriu i ballarina que explora la intel·ligència del cos i el seu potencial comunicatiu; Joan Lavandeira, investigador en territoris basats en les noves tecnologies especialitzat en il·luminació, vídeo i so; Emiliano Pino, artífex, intèrpret i creador, amb un enfocament escènic que integra la música i el teatre físic, i Pere Vilaplana, que navega entre l’acrobàcia orgànica, el contact i el breakdance.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

Fa 5 dies

El moviment del cos en el circ és com les lletres en la literatura o les notes en la música. Hi ha un camp obert per explorar que només depèn […]