Tot el que necessites per anar al teatre

Grec en família (2018)

Grec en família (2018)

El Teatre Grec acull una festa que s’adreça a les famílies. Veniu a passar una tarda sencera gaudint dels espectacles, escoltant música i participant en jocs i tallers, en una proposta en què col·laboren tres festivals dedicats als nens i nenes.

Potser la canalla és la destinatària principal de les activitats que s’organitzen a la festa familiar que el Grec Festival de Barcelona ha preparat enguany amb la complicitat de tot de companyies i artistes, però ja veureu que fins i tot els adults que s’acostin amb ells al Teatre Grec i els jardins que envolten aquest escenari s’ho passen d’allò més bé. Podreu recórrer el recinte durant tota la tarda i descobrir les diverses zones amb espais de descoberta i joc (Terra de gegants, dels Efímer o Sonàrium, d’El Pájaro Carpintero), a més d’un seguit d’instal·lacions que conviden els participants a gaudir de la literatura mitjançant el joc i la imaginació. Músics i actors com Roleguita i Boquerón, Pep López o Natxo Tarrés & The Wireless, o bé la insòlita proposta Micro-Shakespeare, en la qual la companyia Laitrum converteix en miniatures per a teatre d’objectes les obres del dramaturg anglès, que serviran de preludi a tot de concerts que portaran a l’escenari del Teatre Grec The Pinker Tones, Xiula i l’espectacle de The Penguins Reggae per xics. Us agrada pintar? Doncs hauríeu de conèixer en Blanko, el personatge immaculat que representa JOHNman i que potser després de passar per les vostres mans guanyarà una mica de color…

Són algunes de les moltes activitats i espectacles d’una festa per a tots els públics que convertirà el recinte del Teatre Grec en un petit paradís per als nens i nenes de la ciutat. La festa és fruit de la col·laboració entre el Grec i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: el FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil), el festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons i el festival d’arts escèniques El més petit de tots. Us ho perdreu?

Una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Petits Camaleons, FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil) i El més petit de tots.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració