Tot el que necessites per anar al teatre

Gabinete Onírico

Gabinete Onírico

El Gabinete Onírico és un espectacle de titelles per a adults de la companyia Saco de Huesos d’Ángel Navarro, el fil conductor es troba en el més profund dels somnis del mateix autor.

SINOPSI

Funambulistes, dracs espirituals, deserts infinits, bohemis i solitaris viatgers s’amaguen en l’espai oníric entre la vigília i el somni, entre aquesta realitat i totes les infinites possibilitats que s’obren davant seu. Es presentaran davant el públic amb la lògica dels mons paral·lels, unint històries de delicada i profunda càrrega simbòlica. La subtilesa del fil, l’expressivitat de les titelles i la convenció teatral permet parlar d’aquesta fina línia que separa el món real del surreal, aquesta fina línia inconscient que ens porta confondre’ls i acceptar-los com a tal sense jutjar-los, amb la mateixa convicció que vivim els nostres somnis.

Si despertessis un matí qualsevol en un altre llit, en una altra ciutat, en un altre món, sent un altre … què trobaries a faltar? Dubtes de la veracitat dels teus somnis quan somies? Dubtes de la teva realitat quan vius?

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Magistral el treball d’Àngel Navarro que dóna vida a aquestes titelles en tres historietes, la banyera, el piano i les dunes plenes de tendresa i originalitat. La posada en escena íntima i amb una perfecta conjunció de música i il·luminació. Em sap greu escriure aquesta opinió quan ja no està en cartell però espero que la Fènix torni a programar-ho ja que és imprescindible anar a veure-ho.

    08/05/2015
  • Una obra única, llena de magia y poesía. Donde Angel Navarro nos muestra como los títeres, renacen para enseñarnos su humanidad. Sin duda alguna es imprescindible.

    27/04/2015