Tot el que necessites per anar al teatre

Framing Time

Framing Time

Cesc Gelabert és una de les figures més importants de la dansa contemporània de l’Estat. Estudiant d’arquitectura, va començar a ballar en el grup d’Anna Maleras el 1969. Entre 1978 i 1980, es va convertir en un membre actiu de la comunitat de dansa de Nova York. Quan torna a Barcelona, comença la seva col·laboració amb Lidia Azzopardi, amb qui crea la seva companyia l’any 1985, amb més d’una trentena de creacions guardonades amb els premis més prestigiosos.

El pianista Pedja Muzijevic ha definit la seva carrera amb una programació creativa, combinacions inusuals de música actual i antiga i col·laboracions estables amb artistes. Els compromisos simfònics de Muzijevic inclouen actuacions amb la Simfònica d’Atlanta, la Filharmònica de Dresde, la Simfònica de Milwaukee, l’Orquestra de Cambra de St. Paul i la Filharmònica de ZagrebBurke Brown ha treballat amb el English National Ballet, l’Alvin Ailey American Dance Theatre, Ailey II, Parsons Dance, Hubbard Street Dance Chicago, Houston Ballet, Ballet West, Compañía Nacional de Danza (Mèxic) i Aszure Barton & Artists.

Sinopsi

Framing Time és una obra que s’endinsa en el solo per a piano de Morton Feldman Triadic Memories, fruit de la col·laboració entre quatre artistes: el mateix Feldman, músic avantguardista nord-americà que va morir el 1987; el reconegut ballarí i coreògraf català Cesc Gelabert; el pianista bosnià-americà Pedja Muzijevic, i el dissenyador d’il·luminació i escenografia Burke Brown. A Framing Time, la música mística de Feldman es fusiona amb un intricat joc de llum i color i amb uns moviments precisos i plens de poesia. Aquesta peça va ser concebuda al llarg d’una residència al Baryshnikov Arts Center (BAC) de Nova York, on es va estrenar el novembre de 2018 en una presentació conjunta amb el White Light Festival del Lincoln Center.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració