Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Filar

Filar, una creació d’Antonella D’Ascenzi, és una peça de dansa contemporània i poesia visual amb una performer i una marioneta. Parla sobre el poder de la relació, entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l’altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no puc tocar?

Sinopsi

Els fils creen una connexió invisible entre tot el que succeeix. Aquesta peça recorre els fils fins a arribar al viatge imaginari d’una dona que troba una marioneta, la segona ballarina d’aquest duo serà una marioneta de fil, que entrarà en la peça amb el seu cos de fusta i de fil. Serà aquesta la relació ultima d’aquesta peça, dos cossos separats per fils que buscaran el diàleg, la connexió per a no perdre’s. En l’època que estem vivint a causa de l’emergència pel Covid-19, aquesta idea ha pres mes força.

Tal vegada és per la convivència contínua amb el concepte de distància social i física que experimentem en aquests dies: els fils poden marcar una distància alhora que mantenen la connexió amb l’altra persona. Sentim fils que ens uneixen amb les nostres famílies, amics, amb les persones amb les quals compartim camins. Mantenim connexió en la distància.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració