Tot el que necessites per anar al teatre

Emma Villavecchia: Rítmia

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Emma Villavecchia: Rítmia

Rítmia  neix d’una fascinació compartida entre el músic i compositor Maurici Villavecchia i la ballarina i coreògrafa Emma Villavecchia al voltant del ritme i la percussió, i en aquesta peça exploren la poètica del ritme, amb polirritmes multisensorials en què el ritme sonor i el ritme visual es complementen, es contradiuen o es matisen entre ells. I tot parteix del nou sistema musical inventat pel Maurici Vilavecchia que facilita l’aprenentatge musical i que l’Emma va començar a aplicar en la investigació creativa i pedagògica derivada de Rítmia.

Emma Villavecchia ha creat videodansa i ha produït una sèrie de curts per al Festival Curt Ficcions (Barcelona). El 2016 va fundar Three Planes Collective, col·laborarant amb les coreògrafes Isabel López i Elena Demyanenko, presentant les seves creacions a Barcelona, Los Angeles, Nova York i Vermont. Actualment viu a Barcelona, on participa en projectes artístics i pedagògics en col·laboració amb La Visiva, Casa Virupa, Galeria Cadaqués i l’equip de Nuzic. Des de 2016 desenvolupa les seves pròpies creacions escèniques i audiovisuals.

Mauricio Villavecchia ha treballat com a músic de sessió i ha fundat grups propis com Casavella i Vox Populi. A Boston va formar part dels grups Danse Real i Amarcord, on també s’interpretaven les seves composicions, i va ser professor adjunt de Ran Blake. A Barcelona ha exercit de professor d’harmonia i composició al Conservatori de Badalona i al Taller de Músics. Actualment desenvolupa un mètode propi d’ensenyança musical basat en la utilització d’un llenguatge numèric propi (Nuzic). Ha acompanyat i exercit de productor a cantants com Marina Rossell i Ester Formosa. Ha treballat com a compositor i productor de cine, televisió, teatre i dansa (Cia. Metros de Ramón Oller, Cia. Gelabert Azzopardi, Emma Villavecchia).

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració