Tot el que necessites per anar al teatre

El laberinto de la mente

El laberinto de la mente

Un espectcle d’una hora de misteri i humor, on res és el que sembla: El Laberinto de la mente (Divertida-mente) és un espectacle de mentalisme inquietant i humor del bo. Nicolas Acevedo i Pablo Navarro ens guien per aquesta experiència al·lucinant on la hipnòsi, la telepatia i fins i tot la teletransportació cobren realitat gràcies al saber fer d’un mentalista i la col·laboració dels seus surrealistes convidats.

Personal de neteja imprevisible, voluntaris involuntaris, excèntrics catedràtics d’alta parapsicologia i esculturals espontanis internacionals, són una part de la varietat de convidats, que orbiten la misteriosa atmosfera d’un mentalista impossible.

És factible destriar entre la veritat i la mentida amb el poder de la mirada? Pot la comunicació no verbal revelar-nos el caràcter d’un desconegut? Un cos en estat catalèptic és capaç de revelar el futur? És possible fer desaparèixer a la teva sogra? Què pot revelar la mirada de la teva parella?…. Vine i resol els teus dubtes (no oblides de convidar la sogra). Diversió i perplexitat assegurades.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració