Tot el que necessites per anar al teatre

Desiertos

Desiertos

Un matrimoni, en Luis i la Marta, instal·lats en una aparent comoditat econòmica i en un precari equilibri afectiu, reben la visita de l’Eduardo, un personatge sortit del manicomi, que s’instal·la a casa seva. Per sobre d’un to sostingut en la comèdia, es desencadena una reflexió al voltant d’una societat en crisi que ha substituït els ideals pels materials.

La Marta és una dona que està a les portes de l’atac de nervis. Una bomba a punt d’explotar: Vertígens, ofecs, taquicàrdies… En Luis és un home controlat, amaga la seva impaciència sota la disfressa dels que semblen escoltar, però només esperen el seu torn per tornar a parlar. L’Eduardo és una mena de boig-sant. Un personatge que ha passat a l’altre costat, sigui quin sigui, en qui és impossible distingir el que sap del que ignora, el savi de l’idiota. La Marta i el Luis duen dotze anys de casats, sense fills, perquè així ho varen decidir. S’han repartit els rols de la manera següent: ell és el segur, ella la insegura, ell té la raó, ella la insistència, ell té la feina, ella la casa; ell té por i ella també, tots dos intenten fugir desesperadament del lloc on són sense deixar-lo.

DESCOMPTE DIARI DEL 50% PER A 10 USUARIS DE TEATRE BARCELONA

Si dones la contrassenya “TELEFUNKEN” quan reservis la teva entrada per mail, telèfon o a la taquilla, podràs gaudir d’un descompte del 50% per veure l’espectacle “Desiertos” al Teatre Almeria.

Preu: 
dimecres i dijous 18€ (21% iva inclòs) -> 9€ amb descompte Teatre Barcelona.
i de divendres a diumenge 20€ (21% iva inclòs) -> 10€ amb descompte Teatre Barcelona.

Reserva d’entrades
+34 93 351 82 31
info@almeriateatre.com

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • He estat convidada, juntament amb altres companys de ràdio, a fer col.loqui amb el públic després de l’obra de teatre de dimecres 16/10/13. El tema central de la crisi i les pors ens ha obert un ventall de reflexions sobre qui som, com actuem i la veritat de la nostra història, entre d’altres.
  Hem disfrutat d’una obra teatral i d’unes interpretacions de gran alçada que no ens han deixat indiferents. A tots ens ha remogut alguna peça del nostre puzzle personal i ara ens pot permetre, a través de l’autoindagació, descobrir que, malgrat transitem per algun desert, sempre hi ha un pou d’aigua a descobrir.
  Moltes gràcies.

  19/10/2013
 • recomano veure aquesta obra a totes aquelles persones que estan cercant un sentit a la seva vida. Deixar-se fluir per el “boig” que portem internament, pot
  esdevenir a trobar-se unmateix.

  18/10/2013
 • una obra excelente para los dias en que vivimos.
  Excelentes actores que representan al ser humano del siglo XXI.
  saber descubrir los tres personajes que llevamos dentro de cada uno
  para poder evolucionar y realizar nuestro objetivo.
  Todos llevamos “un loco” interior que nos hará cambiar la forma de vida
  si tenemos el corazón abierto.
  En cada “Desierto” siempre hay espejismos, pero si se sabe discernir seguramente
  hallaremos en este “Desierto interior” el oasis que nos hara vivir en plenitud

  18/10/2013
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La verdad es que la obra me ha dejado un poco sin saber que pensar.
  El planteamiento de la historia está muy bien y es un punto de partida interesante. Pero a mitad de la obra la cosa va degenerando para tener un final apoteosico que sinceramente me ha dejado tieso!! He salido del teatro sin saber que pensar y sinceramente creo que no lo he acabado de entender… jajajaja
  A pesar de ello los actores me han gustado. Sobretodo Carla Ricart. Me declaro fan de ella desde ya.
  Han interpretado sus papeles muy bien (a excepción de Xavier Pàmies al que he visto un poco sobreactuado).

  16/10/2013