Tot el que necessites per anar al teatre

Dau al 7

Dau al 7

Dau al Set representa la negació de la societat del seu moment, en prendre una postura de provocació i agitació constant, que entronca amb Dada i els surrealistes. Els Dau al Set s’autoexclouen de l’ambient de tenebra cultural dels primers anys del franquisme.

El grup Dau al Set es crea al voltant de la revista del mateix nom, l’octubre de 1948,  fundada per Joan Brossa, el filòsof Arnau Puig i els pintors Joan Ponç, Antoni Tàpies, Modest Cuixart i Joan-Josep Tharrats.

Dau al 7 és una producció audiovisual de Nozomi 700 teatre, amb cinc peces avantguardistes de poesia escènica de Joan Brossa de 1947, maridades amb música del grup ZA! I les animacions gràfiques de Tinta Fina+Lluís J. Higueras.  L’espectacle inclou textos de la revista Dau al Set, Antoni Tàpies i Carles Hac Mor.

Aquest espectacle és la quarta part d’una sèrie que explora els moviments més provocadors de l’art contemporani (del segle XX i el seu pas al segle XXI). El primer fou Cabaret Voltaire, el segon Manifest groc, el tercer Ten tips, tots tres estrenats al Brossa Espai Escènic de Barcelona.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració