Tot el que necessites per anar al teatre

Cirque du Soleil: Dralion

Cirque du Soleil: Dralion

Dralion és la fusió de 3000 anys de tradició de les arts acrobàtiques xineses amb l’enfoc multidisciplinari de Cirque du Soleil. S’inspira en la filosofia oriental i la seva recerca incesant de l’harmonia entre els éssera humans i la natura. El nom d’aquest espectacle (pronunciat “Dra-lee-on”) es deu a les dues criatures emblemàtiques el drac, que simbolitza l’Est, i el lleó, l’Oest.

Dralion, els quatre elements que regeixen l’ordre natural prenen forma humana. D’aquetsa manera, cada element és representat per un color: l’aire és blau, l’aigua és de color verd, el foc és vermell i la terra ocre. En el món de Dralion les cultures es barregen, l’home i la natura són un, i assoleixen l’equilibri.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Ya sabemos que el Cirque du Soleil es sinónimo de calidad, majestuosidad, elegancia y buen hacer. Y espectáculo tras espectáculo lo voy comprobando y me voy maravillando por todas sus representaciones.
  Es espectacular ver los grandes números circenses que preparan. Una pasada poder disfrutar de la escenografia, el maravilloso escenario, el maquillaje y sobretodo la música que acompañan a todos los shows. Espectacular y algo digno de ver aunque sea una vez en la vida (aunque yo ya llevo 4, jajajaja).
  Como siempre la única pega es el alto precio de las entradas y sobretodo el creer que la carpa del circo es un lugar mucho mejor para representar este tipo de espectaculos. El Palau Sant Jordi se queda muy grande y lo hace todo un poco más frio.

  29/12/2013