Tot el que necessites per anar al teatre

Circ de Nadal

Circ de Nadal

Arriba a Sabadell l’especial de Nadal de Il Circo Italiano, un espectacle captivador, innovador i d’una extraordinària riquesa visual. 32 joves artistes oferint tot el seu virtuosisme, en dues hores d’espectacle dinàmic, ple de comicitat.

Com en un conte de Nadal, l’alè dels àngels insufla la seva gràcia vibrant a tota la gran família de circ, il·luminant aquesta nova creació carregada d’emocions. Una autèntica festa escènica, una explosió de colors i d’ombres, Circ de Nadal és un món eteri, atmosfèric, l’espectacle passeja pels cels i les terres, per les llums i les seves ombres.

Mons diversos, espais insòlits plens de figures fantàstiques evolucionant de maneres impossibles i precioses. En el món de la llum tindrem als inigualables Mendonça i la seva triple mortal al sempre espectacular trapezi Grand Volant.

Els alegres Paute i el seu inseparable company Capitano sempre imprevistos, fosos entre les rialles de el públic, ens guien amablement en aquesta aventura inoblidable: Anelles suspesos, trapezis fugaços, salts en el buit, equilibris impossibles, màgia, monocicles sorprenents, força inigualable, patins velocíssims , vols bellíssims, contorsions inexplicables, figures brillants …

L’esperit entusiasta que transmet Il Circo Italiano inundarà els teus sentits, espectacle intens per viure i gaudir en família.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració