Cia. Maduixa: Migrare
A partir de 6,00€
Comprar Entrades
El 29 d'octubre de 2022

Cia. Maduixa: Migrare

Migrare de la Cia. Maduixa és una història commovedora que explora els límits de l’equilibri amb el moviment. Quatre dones fortes, valentes i, sobretot, resilients en lluita per a poder trobar una llar.

Sinopsi

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seva terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seva lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

Nascuda a Sueca el 2004 de la mà de Joan Santacreu, la Cia. Maduixa elabora creacions artístiques de sala i de carrer per a tots els públics. La utilització de les xanques com a element clau per a explicar una història s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix la companyia. Les seves creacions han estat guardonades
amb més d’una vintena de premis, entre ells, tres Premis MAX o quatre premis FETEN.

Durada:
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Maria Carmen AC
    Maria Carmen AC
Informació pràctica
Teatre Kursaal de Manresa, Manresa
Passeig de Pere III, 35, 08242, Manresa

Sales:
Sala Gran: 803 persones
Sala Petita: 180 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit