Tot el que necessites per anar al teatre

Cheerleader of Europe

Els europeus s’han convertit en impacients i escèptics davant del projecte europeu. Sense una recuperació econòmica decisiva a la vista – però amb un atur generalitzat, unes mesures d’austeritat imposades i l’augment dels temors sobre la immigració – el fantasma de la crisi està llançant una fosca ombra allargada sobre a tot el continent. Però un artista, ferm en les seves creences sobre la constitució d’Europa, vol reunir la comunitat cap a un sentit d’unitat. Qui millor per exercir el paper d’animadora d’Europa (Cheerleader of Europe) que un neutral asiàtic? Provinent de la ciutat-estat, i miracle econòmic, de Singapur, ell es posiciona a l’esquerra i a la dreta, a Est i a Oest, d’entrada i de sortida i tot això ben agitat. El peça promet un final utòpic, amb confetti inclòs. Perquè, cadascú, ha de ser feliç al final.

EL COREÒGRAF

Daniel Kok es va llicenciar (amb honors) en Belles Arts i Teoria Crítica al Goldsmiths College (Londres), MA (Distinció) en Solo/Dance/Authorship (SODA) al Centre Interuniversitari de Dansa (HZT, Berlín), i va completar els seus estudis en Advanced Performance and Scenography Studies (PASS) a Brussel·les. El 2008, va ser el guanyador del Premi Jove Artista del Consell Nacional de les Arts (Singapur).

Amb les seves obres ha realitzat nombroses gires per Europa i Àsia. “Cheerleader of Europe” (2014) va ser nominada per al Prix Jardin D’Europe de la plataforma [8: Tension] del festival ImPulsTanz a Viena. També com àvid ballarí de poledance, ha guanyat la SG Pol Challenge (2012) i va representar a Singapur a la gran final dels Campionats Internacionals de PoleDance (2013). El seu nou treball, “Bunny” és una col·laboració amb Luke George (AUS) que estudia bondage.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració