Tot el que necessites per anar al teatre

Catalunya Aixeca el Teló 2021

Catalunya Aixeca el Teló 2021

La XXena Gala Catalunya Aixeca el Teló dona el tret de sortida a la temporada teatral 2021-2022, amb la clara intenció de celebrar que les arts escèniques no s’aturen, i que ens cal, més que mai, tornar a il·lusionar-nos.

La gala d’aquest anys serà presentada per una jove estudiant d’Art Dramàtic.
Una estudiant que ha estat seleccionada en una audició on s’han presentat
joves de gran part de les escoles d´Arts Escèniques de tot Catalunya.

Sinopsi

Amb text de Ferran González i Alícia Serrat (qui s’encarregarà també de la direcció), serà una gala on l’humor i la música tindran molt de protagonisme, però que també serà espai comú per reunir diferents disciplines artístiques.

La gala d’enguany serà presentada per una jove estudiant d’art dramàtic. Una estudiant que ha estat seleccionada en una audició on s’han presentat joves de gran part de les escoles d’arts escèniques de tot Catalunya. L’edició escrita per Ferran González i Alícia Serrat (qui s’encarregarà també de la direcció), serà una gala on l’humor i la música tindran molt de protagonisme, però també serà espai comú per reunir diferents disciplines artístiques.

Una gala dinàmica, on s’aposta per recuperar la màgia i l’artesania de l’escenari i que vol, també, retre un homenatge a la importància del treball en equip i a la necessitat de compartir les mirades entre diferents generacions.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

Música, comèdia i artesania teatral, les claus de la Gala ‘Catalunya Aixeca el Teló’

6 setembre 2021

Avui té lloc la 20a gala Catalunya Aixeca el Teló, la cita anual que dona el tret de sortida a la temporada teatral. T’expliquem com serà l’esdeveniment que organitza l’Associació […]