Tot el que necessites per anar al teatre

Cabaret Ratificat

Cabaret Ratificat

La Casa-Taller Pepe Otal presenta Cabaret Ratificat.

Des de temps ancestrals, les rates han estat, són i seran l’ombra de l’ésser humà. La rata, extremadament intel·ligent alhora que voraç i repulsiva, habita els nostres malsons i els més dolços contes infantils. Les rates de la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal surten del seu cau per presentar-vos un dels seus cabarets de titelles per adults.

Participen les companyies:Hilarilar Marionetas, Callejeros, Il Grande Lupo Búlgaro, L’Argos Maltès i La Bayka.

La Casa-Taller Pepe Otal és un taller, fundat per Pepe Otal en 1975, que continua obert com a lloc de trobada i formació per a totes aquelles interessades a submergir-se en el món del teatre i la construcció de titelles i marionetes. Situat en el Barri del Raval de Barcelona, és un lloc carregat d’històries, somnis i encants, on qualsevol peça de fusta, retall de tela, clau, guix o cadira que trobes té vida, memòria… La passió de Pepe Otal per l’art de les marionetes va ser el sentit de la seva vida, tota la seva herència, essència i llegat artístic es troben entre les parets de la Casa-Taller i en el cor dels qui mantenen viu el seu somni.

Casa Taller de Marionetes de Pepe Otal, mai ha estat una escola ni una companyia en sentit estricte, ni molt menys una empresa. Aposta per un centre de producció artística fora dels cànons establerts, un centre d’ensenyament especialitzat en l’art de les marionetes, apostem per dignificar el titella, i molt especialment el titella d’adults com un llenguatge ampli i ple de possibilitats que enriqueix les arts escèniques. Preten representar una aventura social lligada al teatre de marionetes, a la ciutat, als carrers i places, reivindicant l’ús de la via pública com a escenari natural del titella.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració