Tot el que necessites per anar al teatre

Blu + Puppets + Unevolution

Blu + Puppets + Unevolution

El grup Dimprodancecompany va guanyar el Festival Estrena’t amb la proposta Blu + Puppet + Unevolution. 3 peces de dansa per a 3 dies d’espectacle. Una simbiosi de moviment.

Sinopsi

BLU

Des de la meva infància no he estat com altres eren, no he vist el que altres veien, encara que si hagués d’indentificar-me amb alguna cosa ho faria amb tu, perquè en tu estan totes les virtuts i en mi tots els vicis. Jo no sóc ni millor ni pitjor que tu, no em jutgis…sóc part de tu, som un…

PUPPETS 

Dues vides, dos cossos, dues energies que sense donar-se compte es manipulen físicament. Què passaria si descobreixen el poder de la manipulació no física? Sense adonar-nos som manipulats socialment, políticament i sentimentalment… Però també tenim la llibertat de respondre com volem i aquesta decisió es individual i única.

UNEVOLUTION

Noves tecnologies, avanços científics, símbols d’evolució, però realment estem en procés d’evolució? L’ésser humà està preparat per tallar amb tots aquells patrons culturals i d’aquesta manera trobar el vertader origen? Aquell origen natural no afectat per la conducta social actual i alhora connectat amb el tot? 

 

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració