Tot el que necessites per anar al teatre

Blanca Li - Maria Alexandrova: Déesses et Démones

Blanca Li - Maria Alexandrova: Déesses et Démones

Blanca Li i Maria Alexandrova evoquen les figures mitològiques en un nou espectacle coreografiat i ballat per les dues estrelles de la dansa.

Sinopsi

Déesses et Démones (Deesses i Diablesses) és la trobada de dues estrelles de la dansa en una creació “mitològica”. Com als temps dels déus grecs, es combinen i s’enfronten, es transformen en diablesses o en divinitats benvolents per canviar el destí dels humans, sembrant al seu entorn força, alegria i energia. Aquestes dues dones que ballen són les dues cares de la mateixa moneda? Elles manegen la calor i el fred, són el caos i l’harmonia.

Per Blanca Li, la coreògrafa inclassificable, i Maria Alexandrova, la sublima ballarina estrella del Ballet del Bolxoi, es tracta d’una oportunitat d’explorar juntes les seves personalitats. Malgrat els seus recorreguts diferents, es troben aquí com dues bessones, tant en l’harmonia com en la violència. Diferents i iguals alhora, líriques i potents, encarnen tota la força de les figures mitològiques i totèmiques.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració