Tot el que necessites per anar al teatre

Balla amb mi

Balla amb mi

Balla amb mi són 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 10 peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício i Toni Viñals.

 


Valoració espectadors
 • Laia Ferrer Sellés

  Un piano, una veu meravellosa, el luxe de poder actuar sense CAP micròfon i la selecció de cançons fet amb el millor gust que recordo en molt de temps. Toni Viñals està excepcional, trobant el punt just de veu i emoció en totes les peces. Balla amb mi és un regal ple de generositat dels seus tres responsables: Toni Viñals fent un recital de registres vocals i actorals, Marc Garcia-Rami al piano, impecable, i Xavi Casan amb una direcció finíssima. L’espai és immillorable i la possibilitat de sentir aquest repertori tan ben interpretat i sense cap amplificació és impagable. Imprescindible!

  22/09/2015
 • Hebert Parodi

  “Balla amb mi”. Per a incondicionals dels musicals, com jo.
  Recital/concert d’un gran Toni Viñals, amb Marc Garcia-Rami al piano, que ens ensenya de forma ininterrompuda els seus registres vocals i com de bé els fa servir interpretant (que no només cantant) cançons de musicals de totes les èpoques. Al principi m’ha costat entrar donat que les peces es succeixen sense pausa i suposo que jo necessito una mica de context però al cap d’una estona i sense adonar-me’n participava del joc de deixar-me sorprendre per cada nova cançó. Les millors per mi I got life de Hair, I’m alive de Next to normal i Later de A little night music. En definitiva, muntatge en un espai ideal on un gran intèrpret ens regala i apropa peces del gènere lluny de personatges d’una obra en concret.

  22/09/2015