Tot el que necessites per anar al teatre

Alli donde no estamos

Alli donde no estamos

La companyia Monte Isla, seleccionada per la Beca DespertaLab 2021, el cicle de creació escènica de la Sala Atrium i la Nau Ivanow, mostra el work in progress de la seva peça Alli donde no estamos .

El projecte es basa en la investigació de les narratives visuals i el treball escènic sense actors, a partir de la creació d’una peça centrada en la relació triangular dels elements compositius so, llum i espai.

No sabem bé que és el que pas aquí, la veritat és que ja no queda cap tipus de vida com la que vam conèixer. Només queden els esquelets de l’passat, desapareixent a poc a poc en el paisatge. Aquest és un espectacle sobre un lloc a milers d’anys d’avui: Sorra blanca, serralades pelades i albes estranys … Descobrirem tots els racons d’aquest futur silenciós com uns observadors impossibles de la nostra absència. Aquesta és l’oportunitat de treure el cap per la finestra de l’última utopia: la bellesa radical d’un paisatge sense humans. Benvingut a el lloc on la realitat sembla un somni i l’estrany és molt familiar.

La companyia Monte Isla neix el 2020 i està formada per Adrià Girona, Andrea Pellejero i Rut Girona.
Aquesta relació es basa en el treball a partir de l’experiència plàstica, el contacte amb els objectes i l’espai; un treball que es desenvolupa a la sala d’assaig i en la trobada amb la matèria. Quan ens submergim en un procés de creació no sabem què ens trobarem, i és a través de la vivència de la feina pràctica en els assajos que apareix la nostra inquietud artística i la necessitat d’expressar-la.

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració