Alexander Vantournhout: Through the Grapevine

A partir de 18,00€
Comprar Entrades

Through the Grapevine és la setena peça d’Alexander Vantournhout en la qual dos homes sols a escena mostren uns cossos desproveïts de qualsevol ornament; són cossos atlètics i preparats, però alhora amb limitacions inevitables. La coreografia crea un joc entre aquestes diferències de proporció i força física. Els ballarins cerquen l’equilibri, el contrapès i l’harmonia, sense defugir mai l’humor.

L’artista belga Alexander Vantournhout va estudiar roda Cyr i malabars a l’ESAC (Ecole Supérieure des Arts du Cirque) i dansa contemporània a P.A.R.T.S de Brussel·les. El seu llenguatge físic reflecteix la diversitat d’influències de la seva formació i la seva trajectòria laboral. Amb el seu segon solo, creat amb Bauke Lievens, va guanyar el premi CircusNext, el Premi de Teatre Jove i el Premi del Públic del festival Theater Aan Zee (Ostend, 2015) i la xarxa Aerowaves. Des de llavors ha creat diverses peces. «L’obra d’Alexander Vantournhout és tan enginyosa que és impossible de descriure. És difícil no quedar meravellat davant de la seva fenomenal intel·ligència física. En un interval de pocs anys, ha desenvolupat un llenguatge coreogràfic únic que es nodreix de tècniques de la dansa, les arts marcials, el circ, el ioga, l’anatomia i el món animal.» (De Standaard).

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

Circ d’Ara Mateix: el circ per descobrir

11 maig 2022

El moviment del cos en el circ és com les lletres en la literatura o les notes en la música. Hi ha un camp obert per explorar que només depèn […]