Tot el que necessites per anar al teatre

Adri Romeo: Vaya Ego

Adri Romeo: Vaya Ego

El còmic Adri Romeo presenta el seu primer unipersonal Vaya Ego, que compta amb els seus millors blocs de comèdia amb un estil cru i directe que no deixa mai indiferent.

Sinopsi

Hola, sóc Adri Romeo.

Si ets aquí és que potser em coneixes del podcast Aquí Estem, o del podcast “El Guay, el Raro i el Guapo” o del xou “On és la fiesta?”. Potser em coneixes per altres coses, o potser no em coneixes. El cas és que això és el meu Show de Stand Up. Sóc jo tota l’estona excepte el temps que estigui el teloner o telonera actuant, que segurament seran uns 10 minuts. Jo actuaré una hora.

És en un local que està de puta mare.

És un dia que està de puta mare.

És a una hora que és de puta mare.

Costa pocs euros. No trobo el símbol de l?euro. Estic escrivint això en un Mac que òbviament no és meu i no sé on és el símbol de l’euro. ?, merda. $, aquest no és però me’n vaig apropant. %“”?“÷¬¢¢#@|´[‚?[[?. Res no hi ha manera. Però això, el xou costa pocs euros.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

2 desembre 2021

Sovint podem detectar instants gloriosos de la història quan ja han passat. Pareu atenció, perquè la comèdia està vivint el seu moment àlgid, ara mateix, a Barcelona. Fem una radiografia […]