A dos manos

A dos manos

A dos manos és un espectacle unipersonal de titelles de guant. Es tracta d’una de les obres més emblemàtiques de Toni Rumbau que li ha permès viatjar per tot el món, ja que pot representar-se en qualsevol idioma, en utilitzar-se molt poques paraules en ella.

Utilitzant el llenguatge propi del teatre de titelles popular especialment inspirat en la tradició mediterrània, A dos manos pretén desenvolupar una expressió contemporània del llenguatge de les titelles mitjançant l’ús de la paradoxa, la contradicció i la sorpresa surrealista, i una temàtica que té a veure amb els oposats: vida i mort, alegria i tristesa, home i dona.

A dos manos és l’espectacle de la Fanfarra que més ha viatjat per l’estranger. Ha participat en nombrosos festivals internacionals de marionetes i ha estat aclamat per públics de tot el món. S’ha pogut veure a Xina, Egipte, Israel, Rússia, Turquia, Líban, Albània, Egipte, Xipre, el Marroc, Pakistan, Índia, Noruega, Suècia, Dinamarca, Bèlgica, Holanda, França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Àustria, Suïssa i Espanya.

Durada:

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera