Escenes 2020_2021 a L’Auditori

ESCENES, DONES I CREACIÓ

Escenes, la proposta d’encontre entre disciplines artístiques a L’Auditori, esdevé un espai fecund per a la llibertat creativa. La creació i la fertilitat amb la mirada, el cos i la perspectiva femenina seran el fil discursiu d’un relat artístic inspirat en la dona i la creació.

La llibertat creativa es torna terra humida per acollir llavors que esclataran en brots escènics exultants. Com si es tractés d’una matriu, L’Auditori convida tres creadores a emprendre, des de la seva condició femenina, expedicions textuals, musicals i fins i tot fotogràfiques per descobrir altres universos artístics.

En aquesta edició, la premissa és de nou la interdisciplinarietat. Art, teatre o sons d’avantguarda es barregen amb la música per crear noves narratives que dialoguen i es confronten entre si cercant l’entesa i l’equilibri. Escenes posa el focus en el procés com a part indispensable de la creació, per contemplar el viatge creatiu com a espectacle. Una unió de  que comença en un full en blanc. Tres creadores que, des dels seus vessants, esdevindran alquimistes.

Les propostes que es presenten són:

Creació i música: Pairidaeza de Marina Herlop

Creació i poesia: No puc arrencar-me el cap d’Alba Pujol

Creació i fotografia: Part de Tanit Plana