FINALITZAT: Guanya entrades per a ‘VIP’ dels Joglars al Barts

En la nostra societat moderna actual sembla que els infants han assolit el màxim privilegi, fent que el tracte que se’ls dispensa sigui equiparable al tracte que reben les Very Important Persons (VIP). Paradoxalment, l’actitud ben intencionada dels pares, ja sigui per complex o per donar una confortabilitat als seus fills que potser a ells els va mancar, acosta perillosament al nen a un ésser intractable amb deliris de petit tirà. Amb aquest espectacle Ramon Fontseré i Martina Cabanas es pregunten si amb tants mims no estarem abonant la llavor d’un petit monstre.

Una producció de Els Joglars que invita a reflexionar sobre la nostra societat que es comporta d’aquesta manera tan condescendent cap als seus infants. Dirigida i protagonitzada per Ramon Fontseré, VIP es podrà veure al Barts i en català del 1 al 8 de juliol en el marc del Festival Grec 2015.

EL CONCURS: 10 entrades dobles

Tots hem tingut alguna vegada aquell desig impulsiu i vehement d’alguna cosa prescindible o arbitraria de la que no ens podem resistir. Una pertorbació de la dèbil voluntat que ens porta a obrar contra la raó humana. Joglars et conviden a deixar volar la imaginació per il·lustrar quin és el teu capritxo més pervers del que no te’n pots estar. Aquell desig ocult i irreprimible del que et sents orgullós i/o culpable a l’hora. Mostra’ns la teva cara més diabòlica i converteix-te en el nen o la nena que han esdevingut Very Important Person.

Per participar, penja una foto del teu capritxo VIP a TWITTER amb el hashtag #CapritxuVIP i entraràs al sorteig de 10 entrades dobles per veure l’espectacle més transgressor i provocador el dia de la seva estrena su estreno a Barcelona, l’1 de julio a les 21:00h al BartsMostra’ns el teu moment VIP!

Pots participar fins el dijous 25 de juny a les 23:59h. Es sortejaran les entrades entre tots els que hagin enviat la seva imatge amb el hashtag #CapritxuVIP. Informarem dels resultat l’endemà en aquest mateix espai i els guanyadors seran notificats a través d’un missatge privat al compte de Twitter amb el que hagin participat. 

GUANYADORS (Actualitzat 26/6/15)

Els guanyadors d’aquest concurs són: @BORONATM, @Moyai, @zuperpatrizeta, @Qristinaperez, @selrac, @SeraSanchez, @marietagon1, @martaandre, @ejarke_ i @HelenaBoadas.

Enhorabona!

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!