Finalitzat: Guanya entrades dobles per a l’experiència virtual ‘Audioguia per a supermercats…’

Amb el confinament vam descobrir que hi havia llocs permesos (els supermercats) i llocs prohibits (els teatres). Amb la pandèmia, locultació de la identitat darrere una mascareta ja no és un fet excepcional. Abans, la mascareta era un element sospitós. I ara, que és? Potser és una de les preguntes que sha fet Cabosanroque un duo format per una enginyera i música, Laia Torrents, i un arquitecte, Roger Aixut per crear aquesta Audioguia per a supermercats en temps de pandèmia, que assumeix plenament el súper com un espai de representació, un escenari per oferir ficció. N’hi haurà prou d’entrar en un supermercat amb la teva mascareta posada, agafar el mòbil i posar-te els auriculars, i lobra començarà per tu. 

Teatre Barcelona t’ofereix entrades doble per la funció del 13 de novembre. Per participar només has de respondre a la següent qüestió: Perquè vols viure aquesta experiència? Deixa’ns la teva resposta en els comentaris d’aquest post.

Pots participar fins el dilluns 9 de novembre a les 00h. Es sortejaran les entrades entre tots els que hagin respost correctament la pregunta plantejada. Informarem dels guanyadors l’endemà en aquest mateix espai i seran notificats per correu electrònic.

Més informació i entrades:

 

Participants
 • David Juste
  07/11/2020
 • Coaner
  06/11/2020
 • Manel Muñoz
  06/11/2020
 • Santi Suso
  05/11/2020
Enllaç copiat!