Finalitzat: Entrades dobles per acomiadar ‘Priscilla. Reina del Desierto’ al Tívoli

 

L’espectacular musical que regna a les nits de Barcelona s’acomiada el mes vinent del Teatre Tívoli. ‘Priscilla. Reina del Desierto’ fascina ambla seva espectacular posada en escena, i volem que t’acomiadis d’aquests personatges entranyables!
Basat en la pel·lícula guanyadora de l’Oscar, el musical PRISCILLA narra les divertides experiències de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord de l’atrotinat autobús que dóna nom al musical, representant el seu atrevit espectacle en un viatge a la recerca de l’amor i de l’amistat. Amb els grans èxits de la música disco – des Tina Turner a Madonna – la seva banda sonora és la més ballada de tota la història, en una desfilada ininterrompuda de cançons i coreografies que converteixen PRISCILLA en el musical “Feelgood” per excel·lència.

EL CONCURS: entrades dobles per al 4 de febrer!

Sortegem entrades dobles per a la funció del dissabte 4 de febrer per a tots aquells qui hagueu comprat a través de TeatreBarcelona.com fins al 26 de gener de 2017.

Per participar ens has d’enviar el comprovant de compra a andreu@teatrebarcelona.com amb l’assumpte CONCURS PRISCILLA.

Pots participar fins el 26 de gener a les 16:00h. Es sortejaran les entrades entre tots els que hagin enviat correctament el comprovant. Informarem dels guanyadors l’endemà en aquest mateix espai i seran notificats personalment per correu electrònic.

GUANYADORS

  1. Judit Simón
  2. Juan Rodríguez Serrano
  3. Teresa Mondá
  4. Mª Dolors Corrius Nogué
  5. Josep Oliva Sasé
Participants
  • Lourdes Ferrán
    26/01/2017
Enllaç copiat!