Concurs: Entrades i Carnet de Soci del Teatre La Vilella

concurs-la-vilella

Guanya tres entrades dobles per a l’espectacle “Stan&Owsky” i 6 carnets de soci del nou teatre La Vilella, al barri del Poble-Sec.

Frustracions, enveges, necessitats i pors

Stan i Owsky, dos fundadors d’una companyia, es troben sols en un teatre aïllat sense res més a fer que esperar que algú arribi i pugui començar la representació. Però la gelada i ben aviat la neu fan cada cop més improbable aquesta possibilitat. És dins d’aquest ambient de solitud i tensió on es desperten tots els dimonis de la relació de Stan i Owsky entre ells i amb el món del teatre.

Frustracions, enveges, necessitats vitals, pors, en definitiva, la corrosió d’una llarga relació teatral sortirà a la superfície amb l’energia d’anys de contenció.

A La Vilella, teatre de proximitat

El teatre La Vilella sorgeix de cia. Sargantana i de l’estudi de formació per actors iam Studio, per donar cabuda a diferents manifestacions artístiques experimentals.

La Vilella planteja el seu funcionament com a associació. Vol ser un espai d’unió entre espectadors, creadors, companyies, i alumnes i professors de l’estudi, per trobar un sentit social al fet teatral, i renovar les funcions del teatre adaptant-lo a la nova situació socioeconòmica.

Si vols saber més sobre La Vilella pots llegir l’entrada al BlogTB que vam fer en motiu de la seva estrena, o entrar a la seva web.

El concurs, 3 entrades dobles i 6 carnets de soci

Disposem de 3 entrades dobles per la funció del dia 23 de novembre a les 21:00h, que s’acompanyaràn d’una subscripció gratuita d’un any a l’Associació La Vilella. Les sortejarem entre tots qui responguin correctament la seguent pregunta:

 • A QUIN BARRI ESTÀ EL TEATRE “LA VILELLA”? (Trobaràs la resposta en aquest mateix post)

Pots respondre a la pregunta deixant un comentari a sota d’aquest mateix post del BlogTB, comentant la fotografia del concurs que hem penjat a FACEBOOK o via TWITTER, citant a @BarcelonaTeatre i posant el hashtag #LaVilellaTB

Quan responguis, envia’ns un mail a comunicacio@teatrebarcelona.com amb el teu nom complet, per a que et poguem contactar en cas que resultis guanyador o guanyadora.

Els guanyadors es triaràn aleatòriament mitjançant una llista a la plataforma Random.org, amb els noms de tots els qui hagueu respost correctament, essent vencedors els dos primers concursants de la llista. El resultat del sorteig es donarà a conèixer el proper dijous 21 de novembre en aquest mateix espai. 

Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat el 22/11/13)

 1. Marta Hernandez
 2. Gilbert Brotons
 3. Montse Bayo

TOTA LA INFORMACIÓ, FOTOGRAFIES, HORARIS I COMPRA D’ENTRADES DE LA VILELLA AQUÍ.

Participants
 • Gilbert Brotons Farre
  20/11/2013
 • Maria Lluïsa del Rio Jové
  19/11/2013
 • Francisco J. Rodríguez Muñoz
  18/11/2013
 • Jaume Carbonell
  18/11/2013
 • María Pazos Paz
  18/11/2013
 • Marta Hernandez
  18/11/2013
 • Francesc Xavier Diaz Isern
  16/11/2013
Enllaç copiat!