Concurs: IQ 100

TEATRE_BARCELONA-IQ_100-CONCURS

Teatre Barcelona i la Sala Atrium us volen convidar a assistir a la funció prèvia a l’estrena de IQ 100, la seva darrera proposta.

L’ESPECTACLE: IQ 100

Raimon Molins interpreta un noi anomenat Litus Aquest es el cas d’un noi anomenat Litus, el qual als 35 anys es sotmet a una operació que el fa passar de la subnormalitat a la genialitat sense deixar de ser mai, per això, el que ell defineix tristament com “un ser excepcional”.

Al seu voltant hi ha els companys de feina del forn on treballa i el seu únic recolzament, la seva tutora. A partir d’aquest moment, però, també hi haurà els metges que l’estudiaran i el que serà el seu nou i autèntic amic: un ratolí (Mickey) –interpretat pel ballarí Miquel Barcelona– que ha passat la mateixa operació i que el seguirà pel seu pelegrinatge cap a l’ascens intel•lectual i vital.

La intel•ligència li brindarà l’oportunitat d’aconseguir el que somiava. Però el coneixement suposa també descobrir el món, veure’l des d’una nova realitat que mostrarà la seva cara oculta i la terrible soledat que li espera.

Així doncs es tracta d’un espectacle sobre un tema, que la literatura i el cinema han tractat de forma excel•lent en diverses ocasions: els experiments realitzats per potenciar la intel•ligència en individus mentalment discapacitats. Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

EL SORTEIG: 3 ENTRADES DOBLES

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi a la funció prèvia que tindrà lloc el dimecres 12 de febrer a les 21:00.

Per participar només heu de fer marcar “Vull veure” a la fitxa de l’espectacle. Teniu temps fins al dimarts 11 de  febrer a les 20:00h. Per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el mateix dimarts 11 al vespre en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

TENIM GUANYADORS! (ACTUALITZAT)

Els guanyadors d’aquest sorteig són: Mireia U., Montse F. i Dani C.

Enhorabona als tres!

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!