Concurs: Helena

Vols guanyar entrades per veure “Helena” al Teatre Akadèmia? Segueix llegint per participar!

TEATRE_BARCELONA-Helena-CONCURS

L’autor d’aquest text Iannis Ritsos (1909-1990) és un dels grans poetes grecs del segle XX. A causa de la seva convicció comunista va ser una mica oblidat després de la seva mort, però en els darrers temps ha estat recuperat tant en grec com en altres llengües, entre elles el català, sobretot a partir de disset poemes que tenen estructura d’alguna manera dramàtica en forma de monòleg. Helena n’és un.

Tot comença quan un personatge desconegut s’introdueix amb una càmera a l’habitació d’Helena de Troia a les acaballes de la seva vida. Davant seu i la seva càmera, Helena, una velleta decrèpita i sense forces, fa un repàs exhaustiu de la seva existència per constatar la futilitat de totes les coses i especialment de la bellesa i la glòria.

Aquesta és la darrera proposta del Teatre Akadèmia. Dirigida per Albert Mestres a partir de la traducció de Joan Casas i amb Quimet Pla a escena. Si voleu saber-ne més us podeu informar aquí.

EL CONCURS: 5 entrades dobles

Disposem de 5 entrades dobles per a la funció del divendres 30 de maig. Si vols guanyar una d’aquestes entrades, només has de marcar “VULL VEURE” a la fitxa de l’espectacle Helena.

Pots participar fins el dimecres dia 28 de maig a les 20:00h. Informarem dels guanyadors el dijous 29 en aquest mateix espai i seran notificats personalment per mail.

Si no confies en la teva sort, pots consultar tota la informació i adquirir entrades aquí.

GUANYADORS (Actualitzat):

Ja tenim els guanyadors d’aquest concurs. Els afortunats són: Núria C., Sònia M., Òscar G., Pilar C. i Manu P.

Enhorabona a tots i totes!

Participants
  • Núria Cisa
    29/05/2014
Enllaç copiat!