Concurs: El Pare Noël és un cabró

TEATRE_BARCELONA-Pare_noel_cabro-SORTEIG

Teatre Barcelona i el Jove Teatre Regina us volen convidar a veure El Pare Noël és un cabró, l’espectacle que actualment tenen en cartell a la seva programació d’adults.

L’espectacle: El Pare Noël és un cabró

El Jove Teatre Regina acull aquests dius un clàssic de la comèdia francesa (Le Père Noël est un ordure) de la companyia Le Splendid, una obra que ja ha tingut més de 2 milions d’espectadors, una versió cinematogràfica i que s’ha convertit en un mite per a milions d’espectadors de diverses generacions. No debades, la televisió francesa la reposa la pel·lícula cada any per Nadal aconseguint grans resultats d’audiència.
La història de El Pare Noel és un cabró té lloc durant una animada Nit de Nadal a les oficines de “SOS Amistat”, una associació d’ajuda a persones en situació de crisi individual, familiar o psicosocial.

La rutina dels voluntaris és destorbada per les visites inesperades d’uns personatges marginals i estrafolaris que provoquen una cadena de catàstrofes. Joan Pere i Teresa, els voluntaris, rebran el seu veí Rhadam Preskovic, qui els hi portarà especialitats gastronòmiques del seu país, a quina d’elles més estrambòtica. També apareixerà Kàtia, un transvestit bomber desesperat; la Pepi, una pobra noia embarassada i protegida de la Teresa; i finalment, en Fèlix, xicot de la Pepi, indigent i borratxo agressiu, disfressat de Pare Noël. Entre tots transformaran aquest espai de pau i solidaritat en un embolic infernal.

Podeu consultar tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig: 5 entrades dobles

Disposem de 5 entrades dobles per poder assistir a qualsevol de les funcions del mes de febrer, el dia que millor us vagi.

Per participar només heu d’estar registrats a Teatre Barcelona abans del dijous 30 de gener. Sortejarem 3 entrades entre tots els membres del Club TB i 2 entrades entre els usuaris que es registrin entre el 21 i el 29 de gener.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dijous 30 de desembre en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. 

Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Laia P., Javier G. Laura L. han resultat guanyadors d’aquest sorteig entre tots els subscriptors. José G. i Josep Anton S. han resultat ser els guanyadors entre els nous subscriptors. Enhorabona a tots/es!
Participants
 • Josep Via Santacana
  28/01/2014
 • Montse Serra Campos
  24/01/2014
  • Comunicació
   24/01/2014
Enllaç copiat!