Concurs: "El coloquio de los perros"

Guanya entrades per veure “El coloquio de los perros” al Teatre Poliorama, la tornada dels Joglars a Barcelona després de 7 anys.

TEATRE_BARCELONA-El_coloquio_de_los_perros-CONCURS

La companyia Joglars, dirigida per Ramon Fontserè, torna a Barcelona després de més de set anys d’absència. Amb una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico de Madrid, els Joglars arriben al Poliorama per presentar la seva darrera producció, El coloquio de los perros, una adaptació de Cervantes que es podrà veure a Barcelona del 16 d’abril al 4 de maig.

Després d’El retablo de las maravillas i d’En un lugar de ManhattanJoglars refermen la seva admiració intacta vers Cervantes, convertint-lo així en un excel·lent company de viatge en aquest nou projecte que arriba a Barcelona. Els dos protagonistes de la novel·la El coloquio de los perros són els discrets gossos de carrer Cipión i Berganza, beneïts amb el do de la parla durant una nit. Els vells gossos, han observat durant tota la vida, des de la seva mudesa, la condició humana, la misèria, tot el ridícul dels bípedes i, abans que acabi la nit i els desaparegui el do de la parla, expliquen l’autèntica realitat. El muntatge, que manté el tot el cinisme de la companyia combinat amb la ironia de Cervantes, compta amb la interpretació del mateix director Ramon Fontserè acompanyat per Pilar Sáenz, Dolors Tuneu, Xavi Sais i Xevi Vilà.

Si voleu saber-ne més us podeu informar aquí.

EL CONCURS: 15 entrades dobles per a una funció prèvia

Disposem de 15 entrades dobles per a la funció prèvia del dilluns 21 d’abril. Si vols guanyar una de les entrades dobles per aquesta funció, només has de marcar “VULL VEURE” a la fitxa de l’espectacle El coloquio de los perros.

Pots participar fins al dimecres dia 16 d’abril 20:00h. Informarem del nom dels guanyadors al llarg de dijous 17 en aquest mateix espai i els guanyadors seran notificats per mail.

Si no confies en la teva sort, pots consultar tota la informació i adquirir entrades aquí:

GUANYADORS (Actualitzat):

Ja tenim guanyadors! Els afortunats que anirán a veure l’espectacle són: Sandra A., Javi S., Cristina C., Faustí R., Laia F., Esther L., Montse M., David B., Carmen V., Juan M., Montse S., Noelia A., Anna E., Marc P. i Josep C.

Enhorabona a tots i totes!

Participants
  • Maria del Carme Madrona Luna
    07/04/2014
Enllaç copiat!