Concurs: Detectives Martínez

Guanya entrades per a l’estrena mundial de “Detectives Martínez” al Teatre Joventut de l’Hospitalet, el nou espectacle de Los Martínez.

TEATRE_BARCELONA-Detectives_Martinez-CONCURS

Los Martínez es presenten al públic com un duet músico-còmic. Són germans i fa temps que se’ls pot trobar pels escenaris amb el seu repertori de cançons enganxoses i lletres en clau d’humor. Després de La increïble historia de Los Martínez, ara ens presenten un nou espectacle, Detectives Martínez, un musical carregat d’humor inspirat en el génere de la novel·la negra.

Si voleu saber-ne més us podeu informar aquí.

EL CONCURS: 10 entrades dobles

Disposem de 10 entrades dobles per a l’estrena que tindrà lloc el diumenge 27 d’abril a les 19:00 al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat. Si vols guanyar una d’aquestes entrades, només has de marcar “VULL VEURE” a la fitxa de l’espectacle Detectives Martínez.

Pots participar fins el dilluns dia 21 d’abril a les 20:00h. Informarem dels guanyadors el dimarts 22 en aquest mateix espai i seran notificats personalment per mail.

Si no confies en la teva sort, pots consultar tota la informació i adquirir entrades aquí:

GUANYADORS (Actualitzat):

Els guanyadors d’aquest concurs són: Rubén C., David L., Anna M., María Jesús M., Cristina C., Sonia M., Isabel M., Mireia M., Gemma G., María Rosa M.

Enhorabona a tots i totes!

 

Participants
  • Jaime antunez gonzalez
    14/04/2014
Enllaç copiat!