Concurs "Conte de Nadal"

contedenadal_concurs

El clàssic “Conte de Nadal” de Charles Dickens arriba al Poliorama en una versió musical per a tota la familia, de la mà de VIU EL TEATRE.

Una nova història amb un conte conegut

El musical del tradicional “Conte de Nadal” de Charles Dickens arriba al Teatre Poliorama amb un nou format i muntatge de Tal i Tal Musical i Viu el Teatre.

La historia de l’avar senyor Scrooge i dels seus fantasmes del passat, present i futur és la mateixa de sempre. Els valors que Dickens transmet amb aquesta obra també: la importància d’estar envoltat de la gent que estimem, d’ajudar als altres i de no calcular-ho tot pel seu preu o valor material. Però no és un “Conte de Nadal” normal i corrent.

De fet, no és un “Conte de Nadal”, és un “Conte de Nadal” al Teatre Poliorama, on els músics i actors de Tal i Tal Musical creen una nova història a partir d’un conte ja conegut. Un dels seus ingredients màgics són els tres nens que participen del muntatge i que omplen les cançons d’un to i una musicalitat únics.

La música en directe ve dels instruments d’Ismael Dueñas-trio, el consolidat pianista i compositor català provinent del món del jazz, per dotar les cançons d’un nou estil més modern. I entre els actors principals destaca Ferran Frauca, artista de la companyia Dagoll Dagom i protagonista d’un dels seus últims muntatges: “POE”.

Tota aquesta combinació converteix “Un Conte de Nadal” en molt més que un musical infantil. En podran gaudir des dels infants a partir de tres anys, com les seves famílies o fins i tot aquelles persones que, encara que no tinguin nens a la família, vulguin gaudir d’una hora d’espectacle, música, interpretació i, sobretot, de Nadal.

Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

El concurs, 2 entrades dobles

Disposem de 2 entrades dobles per la funció del dia 22 de desembre a les 12:30h i les sortejarem entre tots qui responguin correctament la seguent pregunta:

 • DE QUIN MÓN MUSICAL PROVÉ ISMAEL DUEÑAS, COMPOSITOR DE “CONTE DE NADAL”? (Trobaràs la resposta en aquest mateix post)

Pots respondre a la pregunta deixant un comentari a sota d’aquest mateix post del BlogTB, comentant la fotografia del concurs que hem penjat a FACEBOOK o via TWITTER, citant a @BarcelonaTeatre i posant el hashtag #ViuElTeatreTB

Si comentes via FACEBOOK o TWITTER, envia’ns un mail a comunicacio@teatrebarcelona.com amb el teu nom complet, per a que et poguem contactar en cas que resultis guanyador o guanyadora.

Els guanyadors es triaràn aleatòriament mitjançant una llista a la plataforma Random.org, amb els noms de tots els qui hagueu respost correctament, essent vencedors els dos primers concursants de la llista. El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dijous 19 de desembre en aquest mateix espai i seran contactats via e-mail. 

Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Participants
 • EVA NUÑEZ
  18/12/2013
 • Mª Rosa Bastante Ribes
  17/12/2013
 • Magalí Frappant Bas
  16/12/2013
 • CARMELA SAN MARTIN RIOJA
  16/12/2013
 • Gemma Grau
  16/12/2013
 • JOSE MARIA MANAU PEDRO
  16/12/2013
 • Lluis Martin Garcia
  03/12/2013
Enllaç copiat!