Concurs: Confidències d'un prestidigitador

TEATRE_BARCELONA-Confidencies_presditigitador-CONCURS

Us agrada la màgia? No heu presenciat mai un espectacle de màgia en directe, però us faria gràcia? Teatre Barcelona i La Seca Espai Brossa us volen convidar a assistir a la seva propera proposta màgica: Confidències d’un prestidigitador d’ Enric Magoo.

L’espectacle

Confidències d’un prestidigitador és una proposta agosarada i diferent d’un espectacle de màgia. És presentar les emocions, els anhels, els somnis i els desitjos d’un mag a través de la intimitat que es crea en un camerino. Gràcies a aquesta original posada en escena podrem conèixer què fa un il·lusionista quan acaba un espectacle, com en prepara un altre, en què es basa, què el preocupa;  i de passada, què és la màgia, d’on ve, com s’estructura…

Una bona oportunitat d’apropar-se al món de la màgia que es podrà veure de 19 de desembre al 4 de gener a La Seca Espai Brossa. Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi el dijous 19 de desembre a les 20:00h.

Per participar només heu de fer marcar “Vull veure” a la fitxa de l’espectacle. Teniu temps fins el 15 de desembre per participar. Us recordem que per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dilluns 16 de desembre  en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Mar V., Ángela T. Núria C. han resultat guanyadores d’aquest sorteig. Enhorabona a totes!

Participants
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!