Cítric 2021

Us presentem la setena edició del Cítric, el cicle de cultura crítica i popular de l’Ateneu. No volem defugir de la responsabilitat de la cultura en la capacitat de crear imaginaris així com de generar crítica i compromís a través de l’art. Aquestes són les premisses de l’Ateneu i també les del Cítric, que aposta per una programació plural on noms coneguts i propostes arriscades conviuen sota un mateix paraigües, combinant programacions de pagament i accions gratuïtes prèvies als espectacles, expandint la programació i barrejant nous formats.

Cítric 2021: Les identitats.

Qui som? Què ens defineix? Com construïm la nostra identitat? Entenem les identitats com espais oberts i vius, en constant canvi i superposició. No volem ser una sola cosa, com tampoc volem amagar les que som.

Les identitats són i seran font de conflictes. I és des del conflicte i la diferència que ens volem reconèixer, desbordant tota etiqueta i alteritat.

Us proposem un Cítric, el cicle de cultura popular on indagarem al voltant de les identitats a través del teatre, el circ, la música, l’humor i el pensament.