Tot el que necessites per anar al teatre

Africa Moment

L’edició d’enguany d’AFRICA MOMENT’20 se celebrarà del 3 al 20 de desembre a Barcelona. Ofereix una programació triangular que constarà de la secció digital ‘MOMENT:ON’, que s’iniciarà el 3 de desembre, d’un programa de formació dirigit a professionals i de la IV Trobada Internacional. Aquestes activitats tindran lloc del 10 al 20 de desembre, amb un període previ de residències artístiques al Graner des del 30 de novembre.

Africa Moment pretén generar espais de creació i reflexió mitjançant el cos per contribuir al posicionament de la creació africana i de la seva diàspora dins del panorama nacional i internacional. En aquesta edició, es posarà el focus en la creació sud-africana en clau de gènere, amb una programació artística que desafia el que és convencional i pretén reptar el públic a involucrar-se en els processos de creació i a despertar el seu propi pensament crític.

Aquesta cita està impulsada per l’associació Africa Moment, creada per Angel Fulla, camerunès dedicat a la bioconstrucció mitjançant el seu projecte African Angara. La trobada internacional Africa Moment està dirigida per la coreògrafa i actriu Aída Colmenero Díaz, especialitzada en arts escèniques del continent africà.