Abonament Grup Focus: Goya, Romea, La Villarroel i Condal

Regala una experiència a un dels teatres del Grup Focus (Goya, Romea, La Villarroel i Condal) i descobreix les històries que amaga el teatre. Aquests quatre teatres disposen d’una de les programacions més variades de la ciutat, amb una aposta pels espectacles de qualitat i amb grans noms de l’escena. Un encert segur!

Abonaments
Targeta moneder

La targeta moneder; pot tenir un saldo d’entre 30€ i 250€ per bescanviar per a qualsevol espectacle dels teatres del Grup Focus, i el destinatari tria en tot moment el que vol anar a veure. Totes les persones que rebin aquesta targeta regal podran comprar entrades pels espectacles del Teatre Condal, Teatre Romea, Teatre Goya i La Villarroel fins exhaurir el saldo de la targeta.

La validesa serà fins el 20 d’agost de 2024.

Preguntes freqüents
Què és l'abonament de Grup Focus?

És el regal perfecte per a tothom. La targeta pot tenir un saldo d’entre 30€ i 150€ per bescanviar per a qualsevol espectacle dels teatres del Grup Focus: Teatre Goya, Teatre Romea, La Villarroel i Teatre Condal. Regala una experiència a un dels nostres teatres i descobreix les històries que amaga el teatre.

Com puc descambiar-lo?
La persona que rebi aquesta targeta regal podrà comprar entrades pels espectacles del Teatre Condal (www.teatrecondal.cat), Teatre Romea (www.teatreromea.cat), Teatre Goya (www.teatregoya.cat) i La Villarroel (www.lavillarroel.cat) fins exhaurir el saldo de la targeta. Per poder utilitzar el saldo es realitzarà el procediment habitual de compra. A l’apartat “Mètode de pagament” caldrà seleccionar “Tens un codi amb saldo o un Tiquet Regal?” i introduir el codi que apareix al Tiquet Regal. En el suposat que l’import de la compra sigui superior al de la targeta, el comprador/a podrà fer el pagament de la diferència de l’import per poder finalitzar la compra.
Puc enviar-lo com a regal?

Si! Quan compris el teu tiquet regal hauràs de seleccionar “Enviar com a regal” en el moment de la compra, a més, podràs programar quin dia vols que arribi. Regala teatre!

Validesa

Caduquen el 20 d’agost de 2024. Són bescanviables per qualsevol espectacle que estigui programat fins aquesta data en qualsevol dels teatres del Grup Focus.