Regala Liceu

El Liceu ofereix dues modalitats per regalar:

Caixa Regal Òpera: una nit inoblidable d’òpera o dansa per dues persones a les millors localitats del Teatre.

Xec regal: Vàlid per als espectacles amb localitats disponibles i programats dins de la temporada artística de la Fundació del Gran Teatre del Liceu. Validesa de 2 anys.
Espectacles inclosos en aquests abonaments
Veure tots
Abonaments
Xec Regal

Vàlid per als espectacles amb localitats disponibles i programats dins de la temporada artística de la Fundació del Gran Teatre del Liceu (excepte programació de promotors externs).

Aquest xec té validesa de dos anys a partir de la seva data d’emisió. Bescanvi del Xec Regal per localitats: al web liceubarcelona.cat (utilitzant el Xec Regal com a forma de pagament) o a les taquilles del Liceu.

Caixa Regal Òpera: una vetllada inoblidable per a dues persones

El regal inclou:

  • Codi regal bescanviable per dues entrades d’òpera o dansa
  • Localitats a les millors zones del Teatre: zones 1, 2 i 3 (en els espectacles de dansa, zones 1 i 2; en “Orgia”, zona 1)

La Caixa Regal Òpera té un preu de 195€ i està disponible per comprar online (enviament a domicili amb Mailboxes per 8€) i a les taquilles del Teatre.

A la venda el 4 de desembre, enviaments a partir del 5 de desembre. Els terminis d’entrega són de 2 dies hàbils excepte a les Balears, que és de 3 dies hàbils.

Nadal: entrega garantida el 22 de desembre per a totes les compres fetes fins el 20 de desembre a les 15h. Reis: entrega garantida el 4 de gener per a totes les compres realitzades fins el 2 de gener a les 15h.