SÂLMON< 2019

El SÂLMON< en la seva 7a edició esdevé un festival en transició cap a ser un espai encara més obert, col·lectiu i de ciutat. L’edició del 2019 (22 de gener- 10 de febrer) és doncs la que marcarà el camí cap a l’emancipació i serà la darrera edició en què el Graner i el Mercat de les Flors hi tindran un paper diferenciat com  organitzador i mediador comissari.

El festival vol ser un altaveu de l’ecosistema artístic de la ciutat promovent la trobada entre comunitats diferents (artistes, públic i professionals). La idea és que s’estableixi una relació coherent amb les estructures còmplices que permeten que el públic pugui gaudir de la proposta de l’artista més enllà del moment puntual del festival i que, més enllà de proveïr d’un espai de representació, el festival permeti la interacció i la participació del públic perquè aquest s’involucri.

Amb l’objectiu que el públic, més enllà de sentir-se convocat, se senti també involucrat amb les diferents propostes, un dels grans eixos d’aquesta edició serà el focus Art i Educació que ocuparà la primera setmana de programació i que culminarà amb la Bacanal a la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació.