Salat Festival de l’humor

Neix Salat, el nou festival de comèdia emmarcat en la 59 edició del Festival de la Porta Ferrada. Els pròxims 9, 10 i 11 de juliol es podrà gaudir d´una variada programació d´humor dins del festival Salat.

Enguany, més que mai, l´humor és la millor teràpia!

En el cartell de la primera edició del SALAT es troben rostres emblemàtics del món de la comèdia com Santiago Segura, Flo José Mota amb el seu espectacle El sentido del humorCarles Sans com a representant de l´humor de Tricicle amb el seu xou en solitari Per fi sol! i Ignatius Farray al costat de Valeria Ros i Pablo Ibarburu amb Por fin juntos, una funció especial creada únicament pel festival i que ajuntarà per primera vegada en un escenari a aquestes tres bèsties de l´humor. Abanderant els formats més actuals trobem a la influencer gaditana Martita de Graná amb el seu espectacle Mi padre flipa.

La programació també inclou L’Apocalipsi, la reeixida secció dins d´El matí de Catalunya Ràdio en una funció especial amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie PeeVermunólogos i Víctor Parrado en una conferència sobre la necessitat de l´humor en temps de pandèmia, entre altres activitats gratuites.

Sant Feliu de Guíxols es converteix en l´escenari idoni per a gaudir de la comèdia. Les activitats de SALAT, el nou festival d´humor a la Costa Brava, se succeiran en diversos espais de la localitat empordanesa com el Guixols Arena, el Teatre Auditori Municipal o la Plaça del Mercat.