La producció espanyola de ‘Matilda. El musical’ arribarà a Barcelona

Redacció

La productora madrilenya SOM Produce, artífexs d’èxits com Sonrisas y Lágrimas, Billy Elliot, West Side Story o La función que sale mal, ha anunciat la seva nova producció teatral: Matilda, el musical,per la qual ja ha convocat audicions.

Segons indica la productora a laseva web: es busquen nens i nenes amb edats compreses entre els 7 i els 10 anys i amb un límit d’altura 1,35m. Tots aquells interessats podran descarregar-se el formulari d’inscripció des de la pròpia web de SOM per posteriorment poder enviar-lo a audiciones@somproduce.com. El musical no ha confirmat si les primeres representacions tindran lloc a Madrid, o bé començarà la seva aventura en algun teatre de Barcelona, on pràcticament segur que hi farà temporada.

Un conte clàssic convertit en musical d’èxit

Matilda, el Musical està basat en la novel·la infantil de Roald Dahl, es va estrenar al West End londinenc el 2011 amb adaptació de Dennis Kelly i música i lletres de Tim Minchin. La proposta va ser guardonada amb set Premis Oliver i cinc Premis Tony, i es va convertir ràpidament en una de les propostes imprescindibles de la cartellera internacional.

El musical de Matilda explica la història d’una nena enamorada de la lectura a la qual li encanta inventar històries per escapar de la realitat, una forma de fugir d’uns pares que la tracten amb indiferència. Un bon dia els seus pares prenen la decisió d’enviar-la a una escola dirigida per una despietada directora, però amb l’ajuda de la seva professora Miss Honey, Matilda iniciarà un nou camí en el qual viurà divertides experiències i sorprenents descobriments.

Reserva les teves entrades a el millor preu quan surtin a la venda!

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!